måndag 25 oktober 2010

SD utfäster belöning för krypskyttens gripande

PRESSRELEASE Styrelsen för Sverigedemokraternas Malmöavdelning har fattat ett beslut om att utfästa en belöning på 25 000 kr till den som kan lämna ett tips till polisen, som leder till att den krypskytt som nu härjar i Malmö kan gripas och fällas.

Sverigedemokraternas kommunalråd, Per Ramhorn, kommenterar:

Ingen fråga är viktigare för oss Sverigedemokrater än skötsamma människors rätt att kunna känna trygghet i sina hem och på gator och torg. Tidigare i år utfäste våra partikamrater i Landskrona en belöning till den som kunde lämna ett avgörande tips kring dödsmisshandeln av en äldre kvinna. Även vi vill göra vad vi kan för att slå vakt om den trygghet som finns kvar i vår egen hårt prövade stad och har därför beslutat att utfästa en belöning på 25 000 kr till den som kan lämna ett tips till polisen, som leder till att den krypskytt som nu härjar i Malmö kan gripas och fällas. Vår förhoppning är att andra organisationer och företag skall följa vårt exempel.

Det vi ser nu är kanske det värsta vi någonsin upplevt. Problemen med otrygghet och kriminalitet i Malmö är dock på intet sätt isolerade till denna samvetslösa krypskytt och vi är naturligtvis medvetna om att arbetet med att förbättra den allmänna situationen kommer att kräva både långsiktigt arbete, stora ekonomiska resurser och frånvaro av politiskt korrekta skygglappar. I den akuta situation som vi nu befinner oss i anser vi dock att en liten insats är bättre än ingen alls. Med eller utan tips hoppas jag att polisen snart kan gripa den skyldige och att han får lagens strängaste straff,  säger Per Ramhorn.

Newsdesk

PrintFriendly Share



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt